Életre kelt a táj!

Alig vártuk, hogy újra élettel teljen meg az ország, és benne a kedvenc helyeink. Ahogy elindulunk, élettel töltjük meg a tájat is! Leírhatatlan érzés viszontlátni a régi ismerősöket, és újra közvetlenül, felszabadultan örülni egymás társaságának. És még nagyszerűbb végre múlt időben kimondani: hiányoztatok!


Itt az idő, hogy a régiek helyébe új emlékek lépjenek! Rengeteg kimaradt élményt kell bepótolnunk, ezért kelj útra te is, töltődj fel újra élményekkel és gyűjtsd a csodás új emlékeket hazánkban – ha pedig inspirációra van szükséged, kezdő lépésként nézz körbe itt, a CSODÁS MAGYARORSZÁG oldalon!

Wolf Kati

Wolf Kati

„Megint minden nyitva van, újra útnak indulhatunk itthon, és felfedezhetjük az eddig nem látott csodákat is.”

bővebben

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó

„Végre ki tudtam használni, hogy újra ki lehet mozdulni és megnyitottak a múzeumok is."

bővebben

Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa

„A Dunakanyar természeti környezetében olyan élményben volt részünk, amire legalább másfél éve vártunk már!"

bővebben

Weisz Fanni

Weisz Fanni

„Végre újra el lehet indulni felfedezni az ország csodáit, és olyan helyekre eljutni, amik eddig zárva voltak."

bővebben

#hianyoztatok

Ne tartsd magadban az örömöd: oszd meg te is az újraindulás legszebb pillanatait, és használd a #hianyoztatok hashtaget!

Túra kereső
Budapest környéke turisztikai térség
1 nap

Budapest felfedezőknek - 1 napos

Fedezd fel a gödöllői királyi kastélyt, ahol megismerkedhetsz a Sisi-kultusszal és a barokk színházzal. A városhoz közel található a Falusi udvar, ahol lovasbemutatót láthatsz és ágyaspálinkát kóstolhatsz.
1 nap

Budapest szenioroknak - 1 napos

Látogass el a Budapesttől 30 km-re fekvő Gödöllőre és nézd meg a Grassalkovich-kastélyt. Ha kedveled a falusi turizmust, ne hagyd ki a Falusi udvart sem.
2 nap

Budapest felfedezőknek - 2 napos

A Budapesttől 30 km-re található Gödöllő egész napos programlehetőséget kínál. A túra második napjaként látogass el Székesfehérvárra, ahol a egy bringatúra vagy vízi sportok is elérhetőek.
2 nap

Budapest szenioroknak - 2 napos

Látogass el a Budapesttől 30 km-re fekvő Gödöllőre és nézd meg a Grassalkovich-kastélyt. Székesfehérvár pedig ideális helyszíne lehet egy bringatúrának.
2 nap

Budapest családoknak - 2 napos

Látogassatok el Gödöllőre és nézzétek meg a Grassalkovics-kastélyt, a falusi turizmus kedvelői ne hagyják ki a Lovasparkot sem. Szervezzetek egy bringatúrát Székesfehérvárra vagy űzzetek vízi sportokat.
3 nap

Budapest felfedezőknek - 3 napos

Fedezd fel Budapesttől 30 km-re, Gödöllőn, a Grassalkovich-kastélyt, majd tégy egy bringatúrát vagy űzz vízi sportokat Székesfehérváron.
3 nap

Budapest szenioroknak - 3 napos

Budapest környékén rengeteg felfedezésre váró várost találhatsz, mint például Gödöllő, Székesfehérvár vagy Martonvásár. Űzz vízi sportokat, szervezz bringatúrát vagy kóstolj borkülönlegességeket.
3 nap

Budapest családoknak - 3 napos

Nézd meg családoddal Gödöllőn a Grassalkovich-kastélyt, űzzetek vízi sportokat Székesfehérváron vagy szervezzetek egy bringatúrát a Velencei-tó köré.
5 nap

Budapest felfedezőknek - 5 napos

Fedezd fel a Budapest körüli térségeket a falusi turizmus részeként, mint például Szentendre, Visegrád vagy Gödöllő. Itt lehetőséged lesz egy jó kis bringatúrára vagy kipróbálni vízi sportokat.

Kezdd el a felfedezést!

Inspirálódj itt, kelj útra, és fedezd fel élőben!

Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!

  

Indulj útnak biztonságban!

Mindannyiunk közös felelőssége tájékozódni a koronavírus kapcsán folyamatosan változó jogszabályi intézkedésekről. Ebben a KISFILMBEN a négymilliomodik oltást követő szabályozásokból mutatjuk be a legfontosabbakat. A tájékoztatás nem teljeskörű, a további részletekről érdeklődjön az MTU.GOV.HU weboldalon.