XVII. Budapest Oldtimer Show2022. május 13 - 15.

Oldtimer ShowBudapestMagyar Vasúttörténeti Park

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

XVII. Budapest Oldtimer Show

Május 13. és 15. között kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer kiállítása a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

10 hektáros rendezvényterületen rengeteg program várja a látogatókat. 500 oldtimer jármű kerül kiállításra, köztük nagyon ritka és Magyarországon soha sem látott oldtimer autók és motorok.

 

A Víztorony Parkban lesznek a katonatáborok, veterán katonai járművek, veterán fegyver és öltözet kiállítás. A fiatalok kedvéért lesz „Sport- és Tuningautó Kiállítás” az apróságoknak pedig állatsimogató és népi termelőeszköz interaktív kiállítás, ahol a gyerekek saját maguk által morzsolt kukoricával etethetik meg az állatkákat. A gyerekeket sok díjmentesen használható játék is várja, az autókkal érkezők pedig ingyen parkolhatnak.

 

A nosztalgia-járművek mellé illik a hagyományőrzés és a gasztronómia! A Gasztro utcában füstölt kolbászok, házi sajtok, kürtőskalács, lekvárok, fűszerek és mindenféle háztáji étel, a Kézműves utcában és a Vásártéren kézműves portékák várják a látogatókat.

 

Európa legnagyobb gőzmozdony és vasútikocsi kiállításán látható lesz a holokauszt emlékvonat, a híres Aranyvonat és Horthy kormányzó tárgyalókocsija is. Ezen a hétvégén egy igazi gőzmozdonyt is felfűtenek és életre kel az összes vasutas interaktív program: lóvasút, sínautó, hajtány, kerti vasút.

 

 

További információ: https://www.oldtimershow.hu/