Telekom VOLT Fesztivál2022. június 21 - 25.

Telekom VOLT FesztiválSopronLővér Kemping

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Telekom VOLT Fesztivál

2022. június 21-én - a hosszúnak tűnő két év szünet - után ismét startol a Telekom VOLT Fesztivál, világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével.

Vannak fesztiválok, és van a VOLT – így szól a 2022-es Telekom VOLT Fesztivál szlogenje. “A célunk az, hogy az élőzene megkülönböztetett ünnepeként készüljenek Sopronba akár a vendégeink, akár a fellépők, legyen szó a színpadi programról, a kísérő eseményekről, vagy éppen a Sopront érintő történésekről” - mondják a szervezők.

 

Stadionsztárok, aktuális nevek és állandó fesztivál kedvencek is kerültek az idei fellépőlistára, köztük a Muse, a The Killers, a Sum41, a Bring Me The Horizon és Yungblud. Magyar előadókból sem lesz hiány, jön a HalottPénz, Krúbi, a Bagossy Brothers Company, a Tankcsapda, CarsonComa, Azahriah, Majka&Curtis, Dzsúdló és sokan mások.

 

 

További információ: https://volt.hu/hu/

 

 

Fotók: sziget.hu