VeszprémFest2022. július 11 - 16.

VeszprémFestVeszprém

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

VeszprémFest

Hat nap, hat világsztár - jazz, világzene, pop a VeszprémFest 2022-es programjában. A prémium zenei fesztivál varázslatos helyszínein színpadra lép Diana Krall, Jamie Cullum, Ana Moura, a Nicolas Reyes vezette The Gipsy Kings, ZAZ és James Blunt.

Immár 18 éves múltra tekint vissza a 2004-ben indult prémium zenei fesztivál, melynek missziója a kezdetektől változatlan: legyen a VeszprémFest vidéki végvára a világszínvonalú zenei produkcióknak, otthona - mégha csak egy-két napra is - azoknak a sztároknak, akik otthonosan mozognak Európa és a világ színpadjainak deszkáin.

 

A VeszprémFest idén július 11. és 16. között három varázslatos helyszínen várja látogatóit: a História Kertben felállított színpad mellett, a Veszprém Arénában, valamint újra lesznek koncertek a Jezsuita Romkertben is. 2022-ben színpadra lép Diana Krall, Jamie Cullum, Ana Moura, a Nicolas Reyes vezette The Gipsy Kings, ZAZ és James Blunt.

 

 

További információ: https://veszpremfest.hu/

 

 

Forrás és fotók: VeszprémFest