VeszprémFest2021. augusztus 17 - 21.

VeszprémFest
Veszprém
Veszprémi Vár és környéke

 

 

Kedves Látogató!

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

VeszprémFest

Idén 5 napon át, három helyszínen várja közönségét a VeszprémFest.

Immár 17 éves múltra tekint vissza a 2004-ben indult prémium zenei fesztivál, melynek missziója a kezdetektől változatlan: legyen a VeszprémFest vidéki végvára a világszínvonalú zenei produkcióknak, otthona - mégha csak egy-két napra is - azoknak a sztároknak, akik otthonosan mozognak Európa és a világ színpadainak deszkáin.

 


A VeszprémFest idén augusztus 17-21. között három varázslatos helyszínen várja látogatót: a História Kertben felállított színpad mellett az eredeti Vár-színpadra is visszatér a fesztivál, valamint újra lesznek koncertek a Jezsuita Romkertben is.

 


Az idei teljes program bejelentése ugyan még várat magára, de annyi már most bizonyos, hogy augusztus 19-én a Veszprém Arénában Tom Jones, augusztus 17-én, 18-án és 19-én a Jezsuita Romkertben pedig a VeszprémFest Classic sorozat keretében Balázs János a Cziffra100 emlékév 3 egyedülálló produkciójával lép közönség elé.