Városmajori Szabadtéri Színpad programok 20222022. június 1. - szeptember 11.

Városmajori Szabadtéri SzínpadBudapestFotó: Jekken Péter

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Városmajori Szabadtéri Színpad programok 2022

A Városmajori Szabadtéri Színpad fennállásának 100. évfordulóját még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és meglepetésekkel ünnepli 2022-ben.

A centenárium fő attrakciója a színház saját produkciója: Nyáry Krisztián és Horváth János Antal erre az alkalomra írt darabja, a SZÁZ ÉV MAJOR, avagy az eszméimet nem cserélem című titkos irodalmi mulatság és kesergés, mely július végén kerül bemutatásra.

 

A közkedvelt, kívül-belül megújult budai játszóhely közel nyolcvan produkcióval, különleges és látványos koncertekkel, ősbemutatókkal, zenés és prózai előadásokkal, gyerekprogramokkal, táncelőadással, operettel, Színházi Szemlével, hazai és nemzetközi filmvetítésekkel, a Szabadtéri Színházak Találkozójával és a Margó Irodalmi Fesztivállal - valóságos műfajkarnevállal várja június és szeptember között visszatérő és új nézőit.

 

 

További információ: https://varosmajoriszinpad.hu/