Szegedi Szabadtéri Játékok

2021. június 24. - augusztus 22.
Szegedi Szabadtéri Játékok
Szeged
Dóm tér

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Szegedi Szabadtéri Játékok

A Szegedi Szabadtéri Játékok Magyarország legnagyobb befogadóképességű szabadtéri színháza, Közép-Európa egyik legmeghatározóbb nyári színházi fesztiválja. Egyedülálló műfaji sokszínűséggel bír az európai színházi fesztiválok körében is. 

A 2021-es évad június 24-én az Ajándékkoncert szimfonikus zenekari koncerttel indul, majd öt estén át a világhírű rockopera, a Jézus Krisztus Szupersztár látható a Dóm téren. Július 17-én és 18-án a Puskás, a musical sztárszereposztással érkezik Szegedre. Július 23-án koprodukcióban az idén 70 éves Magyar Állami Népi Együttessel, TÁNC-ÜNNEP címmel néptánc produkció látható. Július 30-án, 31-én, és augusztus 1-jén a soul- és diszkódallamokkal fűszerezett Apáca show című musical kerül színre a csillagok alatt, melyet minden idők egyik legnagyobb musicalklasszikusa, a West Side Story követ az ikonikus helyszínen. Az Újszegedi Szabadtéri Színpad a Kölcsönlakás című vígjátékkal indul, melyet a Szöktetés a szerájból című vígopera követ. Ismét látható Moliére-komédia, a Scapin furfangjai két estén át látható, majd a Nők az idegösszeomlás szélén című musical garantálja a felejthetetlen csillagtetős estéket