STRAND Fesztivál2021. augusztus 17 - 21.

STRAND Fesztivál
Balaton
Zamárdi Szabadstrand

 

 

Kedves Látogató!

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

STRAND Fesztivál

A STRAND Fesztivál 2013-ban, a Nagyon Balaton program keretében indult útjára, és vált a Balaton Régió egyik legfontosabb eseményévé. A nyárvégi STRAND minden évben több tízezer fesztiválozót vonz a Balaton egyik legszebb panorámájú strandjára, ahol a hazai fellépők mellett világsztárok is színpadra lépnek.

Nem túlzás azt állítani, hogy a STRAND az ország legnépszerűbb nyárzáró fesztiváljává vált, amely minden korosztály számára izgalmas programokat tartogat.

 


Az elmúlt évek során a hazai könnyűzenei élet színe-java megfordult a Balaton közvetlen partján felépült fesztiválvárosban, és olyan világsztárok is színpadra léptek, mint a Thirty Seconds to Mars, a Bastille, John Newman, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, a Fall Out Boy, Rag N Bone Man, a Simple Plan, a Hurts, vagy a Papa Roach, de két éven át a STRAND adott otthont az egyik legrangosabb, leglátványosabb magyar könnyűzenei díjátadónak, a Petőfi Zenei Díjnak is.

 


A STRAND Fesztivál nappali programokban is kivételesen gazdag: sport- és csapatjátékokkal, művészeti helyszínekkel, közönségtalálkozókkal, beszélgetésekkel és kreatív műhelyekkel színesítik a nappalokat a látogatók számára.