36. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál2021. október 9 - 10.

SPAR Budapest Maraton
Budapest

 

 

Kedves Látogató!

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

36. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál

Fuss maratont Budapesten, egy gyönyörű és változatos útvonalon, sok ezer futótársaddal együtt! Igazi városnézés futólépésben: világörökségi helyszínek, Duna-hidak, Gellért-hegy, Budai Vár, Parlament, Margitsziget, nemzetközi mezőny, felejthetetlen élmény!

Az ország legnépszerűbb szabadidősport-eseménye. A klasszikus maratonisták mellett a rövidebb távos futókat is várjuk, sőt azokat az egyéni indulókat, baráti társaságokat és családokat is, akik talán életükben először kóstolnak bele egy ilyen esemény hangulatába.

 

Szombat a rövidebb távoké, ahol az 5 kilométeres minimaraton, a 2,5 kilométeres maratonka, a családi futás és az esélyegyenlőségi futam mellett gyalogolni is lehet.
A vasárnap a hosszabb távoké: maraton egyéni és váltó, 30 km. Az útvonal Budapest legszebb látnivalói mellett halad el (Duna-hidak, Budai Vár, Gellérthegy, Parlament, Margitsziget).