Sirha Budapest2022. március 22 - 24.

Sirha BudapestBudapestHUNGEXPO

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Sirha Budapest

A Sirha Budapest 2014 óta Közép-Kelet-Európa legjelentősebb élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda-, vendéglátó-, és csomagolóipari, valamint a gasztronómiai szakkiállítása.

A rendezvény 2022-ben különösen fontos szerepet játszik majd az érintett szektorok újraindításában, hiszen a világjárványt követően a piaci szereplők az elmúlt másfél évet követően itt találkoznak először, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, jó gyakorlataikat. Ennek elősegítése érdekében a kiállítás most először hibrid formában kerül megrendezésre, vagyis a hagyományos fizikai kiállítás mellett virtuális formában is várja majd a kiállítókat és látogatókat.

 

 

Ugyanakkor a Sirha Budapest következő kiadása nem csak emiatt lesz különleges: 2016 után újra a kiállításon kap helyett a Bocuse d’Or Európai Döntő, ahol kontinens legjobb szakácsai mérkőznek egymással a világdöntőbe jutásért. Mindemellett újra megrendezésre kerül a Közétkeztetési Szakácsverseny, a Sirha Budapest Desszert Verseny, új programként pedig a VinCE Budapest kiállítás mutatkozik be, de nem maradnak el a megszokott üzleti találkozók és konferenciaprogramok sem.

 

 

Honlap: https://sirha-budapest.com/

 

 

Forrás: HUNGEXPO