Ha nem is harapjuk, de kóstoljuk a frissen kisült kézműves kenyereket, megnézzük, hogy ma hol és hogyan készülnek a legjobb pékáruk, miből lehet manapság egyáltalán kenyeret sütni, s közben bebarangoljuk a várost: a régi malomépülettől, az évszázados pékkemencén át a high-tech sütödéig ismerkedünk a pékségek és sütödék életével, történetével.
Hagyd, hogy lekenyerezzünk!
Köszönjük dr. Oláh Andrásnak, a Sütőipari Egyesülés igazgatójának és Galicz Istvánnak, a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola intézményvezető-helyettesének a séta összeállításához nyújtott szakmai segítséget!
Időpontok:
2022.02.19. 10:00
2022.03.05. 10:00
2022.03.19. 10:00
Helyszín: IX. kerület - Zwack Péter tér - Vaskapu utca és Dandár utca sarok (várható időtartam: 3 óra)
További információ: http://imaginebp.hu/tura/sercli-kostolok-peksegek-tortenetek-ma-es-regen-budapesten-novembertol/
Forrás: ImagineBudapest