Planet Budapest 20212021. november 29. - december 5.

Planet Budapest 2021BudapestHungexpo

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Planet Budapest 2021

Áder János köztársasági elnök kezdeményezésére és fővédnökségével 2021. november 29. és december 5. között, a Hungexpon kerül megrendezésre a visegrádi országok közös fenntarthatósági rendezvénye, a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó

Az esemény kiemelt célja Magyarország, illetve a V4-ek fenntarthatósági teljesítményének bemutatása és láthatóvá tétele. A Planet Budapest 2021 négy eseménycsoporton keresztül (Világtalálkozó, Fenntarthatósági Expó, Ifjúsági – és Közönségprogramok) igyekszik rávilágítani a felelős gondolkodásmód kialakításának és erőforrásaink körültekintő felhasználásának fontosságára. Az esemény elsődleges célja, hogy gyakorlatba átültethető válaszokat adjon a fenntartható fejlődés terén tapasztalható kihívásokra.