OTTHONDesign Ősz2021. november 5 - 7.

OTTHONDesign ŐszBudapestHungexpo

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

OTTHONDesign Ősz

A kiállítás ősszel ismét jelentkezik, hogy bemutassa a lakóterek minőségi kialakításának, berendezésének megoldásait, inspirációt adjon ehhez, és erősítse a design szemléletet a lakberendezésen belül.

Az OTTHONDesign Ősz kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll.

 

A HUNGEXPO által szervezett rendezvényen több, mint 100 kiállító, és mintegy 30 designer, textil és bútortervező hozza el termékeit, mutatja be a legújabb trendeket azok számára, akik akár csak egy-egy helyiséget, akár egy egész lakást kívánnak éppen berendezni, korszerüsíteni. A kiállítás mellett tanácsadás, workshopok, gyakorlati bemutatók segítik a személyre szabott megoldások kialakítását otthonunkban. A kiállítás a szakemberek – lakberendezők, belsőépítészek, designerek – számára is izgalmas tartalmakat kínál, köszönhetően a szakmai partnerek közreműködésével szervezett programoknak.