OTTHONdesign2022. április 6 - 10.

OTTHONdesignBudapestHUNGEXPO

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

OTTHONdesign

A CONSTRUMA csokor stabil részét képező kiállításon a konyhatechnológiától a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet.

A látogatóknak már közel fele érdeklődik a téma iránt. A kiállítást 2022-ben már tematizáltabb elrendezésben kívánjuk elhelyezni. Az otthon két leghangsúlyosabb területe a konyha és a fürdőszoba, mely a látogatók érdeklődésében is megmutatkozik. Éppen ezért mindkét terület hangsúlyosabb megjelenítést, kommunikációt kap 2022-ben a 10. alkalommal megrendezésre kerülő OTTHONDesign kiállításon. A belsőépítészet és lakberendezés témaköreit felölelő rendezvényen kezdete óta kiemelt szerepet kap a legújabb hazai design trendek bemutatása, melyről hazai tervezők munkái gondoskodnak a Magyar Design standon.

 

A kiállítás szakmai részét erősíti szintén a kezdetektől a FABUNIO – Magyar Fa- és Bútoripari Unió által szervezett konferencia és egyéb szakmai programok, bemutatók, valamint a Lakberendezők Országos Szövetsége által koordinált, új szakmai trendeket enteriőrök formájában bemutató projekt.

 

 

Honlap: https://otthon-design.hu/

 

 

Forrás: HUNGEXPO