Őszi Hacacáré2021. augusztus 26. - október 24.

Őszi HacacáréOrszágosTöbb helyszínen

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Őszi Hacacáré

Az Őszi Hacacáré összehozza Magyarországot. Ingyenes koncertek, közösségi megmozdulások, családi programok, falunapok és kézműves foglalkozások az ország számos pontján.

2021. augusztus végétől október végéig tartó kilenchetes időszakban országos koncertsorozat indul, aminek fő célja az összetartozás közös megünneplése, amit hosszú elzártság után ismét személyesen, együtt tehetünk meg. 

 

Az Őszi Hacacáré 228 állomásának zenei kínálatában egyaránt megtalálhatók a zenészlegendák, a fesztiválzenekarok és a mulatós műfajt képviselő előadók.

 

Az Őszi Hacacáré eseményeivel bejárja Magyarországot. A helyszínek, a pontos menetrend, a fellépők listája folyamatosan frissül, és megtalálható az oszihacacare.hu weboldalon. A zenei programokat olyan kísérőprogramok színesítik, mint a kézműves és hagyományőrző bemutatók, valamint gyermekfoglalkoztatók. A rendezvények ingyenesen látogathatóak.