Művészetek Völgye2022. július 22 - 31.

Művészetek VölgyeBalaton-felvidékKapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Művészetek Völgye

A Művészetek Völgye Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja, amely a Balaton-felvidék három csodaszép településén, Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden 10 napon át, közel 2000 programmal várja a látogatókat.

A Művészetek Völgye Fesztivál különlegessége, hogy épített színpadok helyett három falu, Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend utcáit, épületeit, intézményeit varázsolja koncerttérré, galériává és színházzá, megtöltve azokat a legváltozatosabb programokkal. A fesztivál minden évben július végén 10 napon át várja a látogatókat koncertekkel, irodalmi estekkel, színházi és újcirkuszi előadásokkal, kiállításokkal, sport programokkal, kirándulásokkal és különféle művészeti workshopokkal. 

 

További információ: https://www.muveszetekvolgye.hu/