Mátrai Bornapok2022. május 20 - 22.

Mátrai BornapokGyöngyös

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Mátrai Bornapok

Május 20-22. között a boroké lesz a főszerep Gyöngyösön!

A Mátrai Bornapok remek alkalom a Mátra-vidék borainak megismerésére. A borok mellett kirakodóvásár, esti koncertek és színes programok gondoskodnak a remek hangulatról.

 

A Gyöngyös és környékének borászai rengeteg borkülönlegességgel várják a látogatókat, hogy betekintést nyerhessenek a Mátra-vidék borainak ízvilágába. Szombaton lesz a Mátrai Borvidék borversenyének eredményhirdetése, ahol ünnepélyesen kihirdetik Gyöngyös város borát, amely 1 évig fogja viselni ezt a megtisztelő címet.

 

A rendezvény ideje alatt minden korosztály megtalálja a számára érdekes programot, legyen az néptánc, klasszikus zene, pop vagy blues dallamok. Az esti órákban a koncerteké a főszerep, fergeteges hangulatot ígér Fenyő Miklós, a Bagossy Brothers Company és a Blahalouisiana.

 

 

További információ: https://www.gyongyos-matra.hu/esemenyek/matrai-bornapok/

 

Fotók: Credo Media