Kerekdomb Fesztivál2021. szeptember 17 - 19.

Kerekdomb FesztiválTállya

 

 

Kedves Látogató!

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Kerekdomb Fesztivál

A legfinomabb őszi program. A szeptemberi napsütésben, a tokaji szőlőskertek ölelésében idén hatodik alkalommal indul útjára Észak-Magyarország leghangulatosabb őszi fesztiválja, a Kerekdomb Fesztivál.

Szeptember 17. és 19. között a tokaji borvidék aprócska települése, Tállya, kitárja nagy múltú kastélyának kapuját, templomainak ajtajait, feldíszíti utcácskáit, csinosítja dűlőit, pincészeteit.

 


A 2021-es Kerekdomb Fesztiválra a legkedveltebb hazai előadók látogatnak el, hogy együtt borozzanak, együtt szórakozzanak a közönséggel.

 


A tállyai borászatok, köztük a Zsadányi Pincészet, a Homoky Pincészet, a Szóló Pincészet, a Szűcs Pince, a Somszög Birtok alig várják, hogy bemutassák pincéiket, boraikat a látogatóknak, beszéljenek a Tokaji Borvidék adottságairól, legendáiról és titkairól.

 


Az Oroszlános Borhotel borkóstolással egybekötött naplemente-vadászatot is tervez, ahol panorámás sétaúton Tállya dűlőiről mesélnek majd.

 


A Kerekdomb Fesztivál finom visszakacsintás a pezsgő nyárba és egyben üdvözlése az ezerszínű és ízű ősznek.