Gourmet Fesztivál2023. június 2 - 4.

Gourmet FesztiválBudapest, Millenáris ParkFótó: Gourmet Fesztivál

Idén, június 2. és 4. között újra végigkóstolhatjuk a Gourmet Fesztiválon Magyarország legizgalmasabb kulináris kínálatát, a helyszín pedig továbbra is a Millenáris lesz.

Alapelvéhez hűen mindenből a legjobbat sorakoztatja fel a “gasztrorendezvények legjobbika”, a Gourmet Fesztivál: az egy időben és egy helyen felsorakozó legkiválóbb fővárosi és vidéki éttermek ételei mellé a látogatók megkóstolhatják az ország legjobb borait, söreit, pálinkáit, és persze a kínálatból nem maradhatnak ki a legjobb cukrászdák, gourmet üzletek, sőt a kiemelkedő teljesítményt nyújtó street food-osok sem. A Gourmet gasztroszínpadán pedig sorjáznak az izgalmasabbnál izgalmasabb előadások és kóstolók.

Kedves Látogató!

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

 

További információ: https://gourmetfesztival.hu/hu/