Gourmet Fesztivál2022. május 27 - 29.

Gourmet FesztiválBudapestMillenáris Park

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Gourmet Fesztivál

A Gourmet Fesztiválon idén újra végigkóstolhatjuk Magyarország legizgalmasabb kulináris kínálatát, felsorakoztatva többek között a legjobb éttermeket, borászatokat, cukrászdákat. 

A jubileumi, 10. rendezvény kulcsszava az örökség. „Ennek jegyében arra kérjük a kiállító éttermek séfjeit, hogy személyes recepteket, ételeket vegyenek majd elő, megfűszerezve azokat saját történeteikkel” – meséli Nemes Richárd, a Gourmet főszervezője.

 

Gerendai Károly, a Gourmet megálmodója elmondta: „A Fesztivált azzal a céllal hívtuk életre annak idején, hogy a minőségi gasztronómiát a szélesebb hazai közönséggel is megismertessük. Az elmúlt időszak, a turizmus jelentős visszaesése azt erősítette meg, hogy mennyire fontos a hazai közönség, milyen nagy szükség van a magyar látogatókra ahhoz, hogy az itthoni gasztronómia kiváló képviselői talpon tudjanak maradni.”

 

A helyszín továbbra is az időközben teljesen megújult Millenáris lesz.

 

 

További információ: https://gourmetfesztival.hu/hu/

 

Fotók: Gourmet Fesztivál