A jubileumi, 10. rendezvény kulcsszava az örökség. „Ennek jegyében arra kérjük a kiállító éttermek séfjeit, hogy személyes recepteket, ételeket vegyenek majd elő, megfűszerezve azokat saját történeteikkel” – meséli Nemes Richárd, a Gourmet főszervezője.
Gerendai Károly, a Gourmet megálmodója elmondta: „A Fesztivált azzal a céllal hívtuk életre annak idején, hogy a minőségi gasztronómiát a szélesebb hazai közönséggel is megismertessük. Az elmúlt időszak, a turizmus jelentős visszaesése azt erősítette meg, hogy mennyire fontos a hazai közönség, milyen nagy szükség van a magyar látogatókra ahhoz, hogy az itthoni gasztronómia kiváló képviselői talpon tudjanak maradni.”
A helyszín továbbra is az időközben teljesen megújult Millenáris lesz.
További információ: https://gourmetfesztival.hu/hu/
Fotók: Gourmet Fesztivál