EHF EURO 20222022. január 13 - 30.

EHF EURO 2022Budapest, Szeged, Debrecen

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

EHF EURO 2022

Magyarország és Szlovákia is először rendezhet férfi kézilabda Európa-bajnokságot. A 15. kontinenstorna 2022. január 13. és 30. között három magyarországi (Budapest, Debrecen, Szeged) és két szlovákiai (Pozsony, Kassa) helyszínen zajlik, Európa 24 legjobb csapatának részvételével.

Budapesten az Európa-bajnokság alkalmából épült meg a 20 ezer néző befogadására alkalmas multifunkcionális aréna, itt játssza majd mérkőzéseit a magyar válogatott (Hollandia, Portugália és Izland ellen), ahogyan itt rendezik az egyik középdöntős szakaszt, valamint a torna záróhétvégéjét, benne a január 30-i döntővel.

 

Új aréna épült Szegeden is, ahol az olimpiai bajnok francia, az Eb-ezüstérmes horvát, a szerb és az ukrán válogatott küzd a csoportban. Debrecenben a Főnix Aréna újult meg az Eb alkalmából, itt a világbajnok dán, a szlovén, az északmacedón és a montenegrói csapat játszik.

 

Az Európa-bajnokság jó alkalmat ad a három magyarországi rendezőváros, Budapest, Debrecen és Szeged felfedezésére, az arénákon kívüli élményszerzésre.

 

Minden további információ a watchgamesseemore.hu oldalon olvasható!

 

Watch Games. See More.