Egyfeszt

2021. július 29. - augusztus 1.
Egyfeszt
Románia
Gyergyószentmiklós

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Egyfeszt

Összművészeti és zenei fesztivál a Gyergyói-medencében, Erdélyben

 

Zene, kultúra, hagyomány, kaland, turizmus és gyerekprogramok. Ezek köré épül az Egyfeszt első kiadásának színes kavalkádja. A közel 800 programpont több, mint 50 helyszínen zajlik majd, a jegyek már elérhetők.

A fesztivál zenei palettáján rengeteg műfaj képviselteti magát, hazai és nemzetközi előadók vibrálnak majd a Gyergyói-medencében. Fellép többek között a Bagossy Brothers Company, Goran Bregovic, Boban Marković és fia Marko Básits Brankával kiegészülve, a Csík Zenekar, a Hooligans és a Kiscsillag és a Zenevonat, az LGT sztárjaival és Charlieval is.

 

Az ínyenceknek sok más mellett lesz plakát- és fotókiállítás, divat-újrahasznosítás, izgalmas irodalmi kerekasztal-beszélgetések, könyvbemutatók, táncházak is a tematikus udvarokban: Folkudvar, Örmény udvar, Gasztró utca és vásár, Jazzudvar, Színház- és könyvudvar, Alter udvar, Képzőművészeti udvar, Retró udvar.

 

Fotók forrása: egyfeszt.ro