Egy a Természettel - Vadászati és Természeti Világkiállítás 20212021. szeptember 25. - október 14.

Egy a Természettel Világkiállítás
Budapest és más helyszínek
Fotó: Simkó Szilárd

 

 

Kedves Látogató!

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Egy a Természettel - Vadászati és Természeti Világkiállítás 2021

A kiállítás, az esemény 50. évfordulója alkalmából, színes és változatos programsorozattal kerül megrendezésre Budapesten és más helyszíneken.

Színes és változatos programsorozattal készülünk, amelynek fő eseményeként – 2021. szeptember 25. és október 14. között – kerül sor Budapesten a nemzetközi központi kiállításra.

 

A fővárosban, a Hungexpo mellett, kiemelt helyszín lesz a még a Fővárosi Állat- és Növénykert, továbbá a Városligetben, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a Szépművészeti Múzeumban, a Műcsarnokban, a Művészetek Palotájában, a Magyar Állami Operaházban és a Zeneakadémián is lesznek kulturális és szakmai események. Több vidéki város – Hatvan, Gödöllő, Keszthely és Vásárosnamény – is bekapcsolódik a világkiállítás véráramába.