Debrecziner Gourmet Fesztivál2022. július 1 - 3.

Debrecziner Gourmet FesztiválDebrecenNagyerdő Park

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Debrecziner Gourmet Fesztivál

Légy Te is Gourmet! A 6. Debrecziner Gourmet Fesztivál egy felejthetetlen ízutazásra hív a festői Nagyerdő szívébe július 1-3 között.

Július első hétvégéjén az ország legkiválóbb éttermei és séfjei gyűlnek össze Debrecenben, hogy megmutassák, hol tart ma a gasztronómia csúcsa Magyarországon.

 

A Stílusos Vidéki Éttermiség és Debrecen legjobb éttermei mellett vendégkiállítóként sztárséfek és budapesti éttermek is bemutatkoznak. Legyen szó akár fine dining éttermekről, bisztrókról vagy food truckokról, biztosak lehetünk benne, hogy folyamatosan új utakat keresve, kreatív módon készítik el fogásaikat.

 

A fesztivál idei tematikája az erdő lesz, ami visszaköszönhet mind az alapanyagokban, mind a tálalásban, dekorációban is, így egy izgalmas, egyedi fúzió jöhet létre a környezet és a gasztronómia között.

 

 

További információ: https://www.debreczinergourmet.hu/hu

 

Fotók: Főnix Rendezvényszervező