Debreceni Virágkarnevál2022. augusztus 15 - 21.

Debreceni VirágkarneválDebrecenTöbb helyszínen

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Debreceni Virágkarnevál

A virágkarnevál napjainkban lényegesen több mint látványos virágkompozíciók és nemzetközi művészeti együttesek felvonulása: egy héten át tartó színes programkavalkád, amelyen mindenki megtalálhatja a számára leginkább vonzó programot.

A fesztivál egyedi vonása, hogy erőteljesen épít a helyi közösségekre: az egész város megmozdul, és a lakosok nagy százaléka kötődik valamilyen módon a karneváli eseményekhez. A több ezer közreműködőn kívül kulturális társintézmények, civil szervezetek, egyesületek, regionális- és globális nagyvállalatok várják évről évre, hogy részesei legyenek a Debreceni Virágkarneválnak.

 

A fesztivál 50 éve változatlan eleme és lényege a növények, virágok bemutatkozása. A természeti világunk megóvása, és átörökítése nemcsak a szervezők, de mindannyiunk közös érdeke. E hagyomány és környezetbarát szemléletmód jegyében örökítjük tovább a virágkarnevál üzenetét egy új, felelős, fenntartható és környezetbarát együttműködésre építő korszakba lépve.

 

 

 

További információ: https://debreceniviragkarneval.hu/

 

Fotók: Főnix Rendezvényszervező