Debreceni Bor- és Jazznapok2022. augusztus 4 - 7.

Debreceni Bor- és JazznapokDebrecenNagyerdei Park

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Debreceni Bor- és Jazznapok

Az ország egyik legrangosabb borfesztiválján, igényes és népszerű jazzmuzsika mellett a legszebb magyar borokat kóstolhatja a látogató a Nagyerdő csodálatos környezetében.

A Debreceni Bor-és Jazznapok célja, hogy a borok és a jazz-zene tekintetében is a kompromisszum-mentes, elérhető legmagasabb minőséget, a gondtalan nyáresti kulturált közösségi szórakozást jelenítse meg.

 

Átlagosan 60 körül van a megjelenő borászatok száma, melyek 20 hazai borvidéket képviselnek. A zenei kínálat a hazai jazz élvonalát vonultatja fel négy nap alatt, három helyszínen, átlagosan 40-45 formáció közreműködésével.

 

A fesztivál fontos szerepet tölt be Debrecen kulturális életében, azon rendezvények közé tartozik, amelyek a városban élő külföldiek számára is nyelvtől függetlenül élvezhetők.

 

 

 

További információ: https://boresjazz.hu/

 

Fotók: Főnix Rendezvényszervező