Campus Fesztivál

2021. július 21 - 25.
Campus Fesztivál
Debreceni Nagyerdő
Fotó: RockStar Photography

 

 

Kedves Látogató!

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Campus Fesztivál

Magyarország egyik legnépszerűbb nyári könnyűzenei és kulturális eseménye. A helyszíni adottságok kitűnőek. Debrecen vonattal, autópályán vagy repülővel is könnyen elérhető!

Míg 2008-ban 27 ezren vettek részt, addig 2019-ben már 114 ezren szórakoztak a Campuson. A fesztivál otthona a debreceni Nagyerdő, a Nagyerdei Stadion és annak fás környezete.

 

Az egyik legigényesebb hazai fesztivál helyszín, fás, ligetes, komfortos lehetőség a négy napon át itt szórakozó közönségnek. Az ország legnagyobb egyetemi klubja is megtalálható a területen belül, mindez pár percre a belvárostól. A fesztivál mellett található Magyarország legmenőbb strandja is. A közelben több ezer szálláshely közül válogathatsz.

 


Évente átlagosan 18 programhelyszínen, csaknem 300 előadó, köztük a legnépszerűbb magyar fellépők és rengeteg világsztár fordult már meg a Campuson. A teljesség igénye nélkül: The Prodigy, Apocalyptica, Akon, Lukas Graham, Limp Bizkit, Motörhead, Jess Glynne, Alan Walker, Nabiha, stb.

 


A rendezvény már kétszer is elismerést kapott az európai fesztiválokat minősítő szervezettől.