Budapest Comic Con2021. december 11 - 12.

Budapest Comic ConBudapestHungexpo

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Budapest Comic Con

Gyere el és legyél részese az első igazi hazai Comic Con-nak! Izgatott rajongók, látványos programok, nemzetközi vendégek a TV-sorozatok, filmek, képregények és a cosplay világából. A Budapest Comic Con gazdag programválasztékot kínál minden olyan csoportnak és magánszemélynek, akik részt kívánnak venni ebben az egyedülálló élményben.

Rendezvényünkön a rajongók megismerkedhetnek kedvenc külföldi színészeikkel, képregény szerzőikkel, külföldi és itthoni cosplayerekkel, beszélgethetnek velük, illetve lehetőségük nyílik részt venni különleges programokon, és nem utolsósorban beszerezhetik kedvenc relikviáikat a rendezvényre szakosodott profi árusoktól.