Budapest Borfesztivál 20212021. szeptember 23 - 26.

Budapest Borfesztivál 2021
Budapest
Fotó: Szigetváry Zsolt

 

 

Kedves Látogató!

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Budapest Borfesztivál 2021

Ünnepi hangulat költözik a Budavári Palotába. Látogasson el a 30. Budapest Borfesztiválra, és borozzon úgy, ahogy egy évben csak egyszer lehet!

Már nem csak a borkedvelők körében kötelező program az évente több mint negyvenezer látogatót vonzó Budapest Borfesztivál, ami idén harmincadik alkalommal kerül megrendezésre.

 

Európa legszebb borfesztiválja világörökségi helyszínen, a főváros legimpozánsabb épületegyüttesében, a történelmi rekonstrukcióval folyamatosan szépülő Budavári Palotában négy napon keresztül várja az érdeklődőket a világ minden tájáról. Az egyedülálló rendezvény teljeskörű áttekintést ad a hazai borpalettáról, illetve számos külföldi különlegesség is kóstolható a kiállítóknál elérhető több ezer bor között.

 

A fesztiválon idén a jubileum, az önfeledt ünnep kerül a figyelem középpontjába, de a változatos, könnyed, mindenki számára elérhető szakmai programok révén sok mindent megtudhatunk a magyar és külföldi borkultúráról – mindezt magas színvonalú, a hagyományokat a modern trendekkel ötvöző gasztronómiával társítva. A 30 éves születésnapot gazdag, sokoldalú zenei kínálat teszi felejthetetlenné, négy színpadon, minden nap más-más stílus köré felépített koncertprogrammal.