Balaton Sound2023. június 28. - július 1.

Balaton SoundZamárdi SzabadstrandFotó: Balaton Sound

Európa legmenőbb vízparti zenei fesztiválja – ahogy ez már megszokott – 2023-ra is világsztárok sorával várja a látogatókat. A Balaton Sound idén június 28-tól tart július 1-ig, a megszokott helyen, Zamárdiban.

A Balaton Sound a kezdetek óta arra törekedett, hogy a “magyar tenger” egyik legszebb panorámájú vízpartját olyan zenei élményekkel töltse meg a fesztivál idejére, ahol a legnagyobb világsztárok adják át egymásnak a színpadot. Az első bejelentésben már most olyan top DJ-k sorakoznak, mint Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell vagy Don Diablo. A Sound nem csupán egy hatalmas esti parti forgatag, de napközben is rengeteg lehetőséget kínál a lazulásra és a feltöltődésre a parton és vízen egyaránt. A Sound egész nap “nyitva van”, érdemes kihasználni minden pillanatát, ezért számos izgalmas nappali programmal is készülnek a szervezők. 

Kedves Látogató!

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

 

További információ: https://balatonsound.com/hu/