Advent Bazilika2021. november 19. - 2022. január 1.

Advent BazilikaBudapestBazilika

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Advent Bazilika

Szeretetben, biztonságban – november 19-én megnyílt az Advent Bazilika Budapest szívében, a Szent István téren. 12 méteres karácsonyfa, fényfestés, szelfipont, jégpálya, kézműves és gasztronómia kiállítók várják az ünnepelni vágyó látogatókat.

A 2019-ben Európa legjobb karácsonyi vásárának választott rendezvény teljes pompájában fogadja az ünnepelni vágyókat. Annak érdekében, hogy a látogatók a lehető legnagyobb biztonságérzetben adhassák át magukat az adventi hangulatnak, a rendezők számos, a törvényi előírásoknál szigorúbb intézkedést foganatosítottak. A vásár központi részébe kapott helyet a gyönyörűen feldíszített, monumentális karácsonyfa, a rendezvény különleges szelfipontja és itt várja a gyerekeket az ingyenesen igénybe vehető korcsolyapálya is. A vásáron közel 100 hazai kiállító - kézműves és gasztronómiai árus - kínálja portékáját. Különleges színfoltja az „Advent Anno” című fotókiállítás amelyet, korlátozás nélkül, mindenki megtekinthet.

 

 

További információ: https://adventbazilika.hu/hu