360 Design Budapest2021. október 4 - 10.

360 Design Budapest
Budapest
Fotó: HFDA / The Sparkle Content

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

360 Design Budapest

A Magyar Divat & Design Ügynökség idén második alkalommal szervezi meg a 360 Design Budapest designkiállítást, mely tavaly Red Dot díjat nyert. A kiállítás fő üzenete a környezettudatosság, az újrahasznosítás és az anyagtudatos design.

Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar és regionális designerek kiemelkedő tehetségére.

 

Az egy héten át zajló kiállítás mellett számos izgalmas projekt kerül megrendezésre, többek között a Meet the Designer eseményen találkozhatnak a látogatók valamennyi kiállítóval, a HFDA Academy: design DIALOG kerekasztal-beszélgetések során regionális és hazai designipari szakemberek beszélgetéseivel mélyedhetünk el jobban a design világában.

 

Napi tárlatvezetéseken Bonta Gáspár, a 360 Design Budapest programmenedzsere tart vezetett túrát, illetve mindennap exkluzív vendég tárlatvezetések várják az érdeklődőket, mely keretein belül Martinkó József, Ugron Zsolna, Kraszkó Zita, Bojár Iván és Vitáris Iván kalauzolja a designkedvelőket.

 

További információ: https://360dbp.com/