2. Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek2022. április 1 - 17.

2. Bartók TavaszBudapestFotó: Ascaf

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

2. Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek

A hazai és nemzetközi művészeti élet sztárjai, kivételes formációk, várva várt premierek – íme az első nevek a 2. Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek programjából!

Branford Marsalis és barátai, Julia Fischer és a Rundfunk-Sinfonieorchester Berlin, Philippe Herreweghe és a Collegium Vocale Gent, Eötvös Péter, David Fray és a Liszt Ferenc Kamarazenekar, a FrenÁk Társulat, Anthony Roth Costanzo, a Magyar Állami Népi Együttes, Ton Koopman és az Amsterdam Baroque Orchestra, a Batsheva Dance Company, a Recirquel, a Signum Saxophone Quartet, a Székesfehérvári Balett Színház és a Boban Marković Orkestar, María Pagés, az EELS. Meghatározó alkotók, világhírű társulatok, lenyűgöző szólisták, új produkciók, különleges bemutatók várják a közönséget számtalan műfajban 2022 áprilisában a 2. Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében.

 

 

A programsorozat célkitűzése, hogy számtalan műfajban jelenítse meg Bartók szellemiségét a kortárs művészeti élet legjobbjainak alkotásain keresztül. A most bejelentett fellépőket további világsztárok követik majd, ugyanis a Müpa szervezésében megvalósuló fesztivál 2022-ben országos léptékűvé válik. Van tehát miért várni a tavaszt, a visszaszámlálás elkezdődött: 2022. április első napjától kezdődően kínál kihagyhatatlan programokat, felejthetetlennek ígérkező élményeket a kultúrarajongó, feltöltődni vágyó közönségnek a 2. Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek.

 

 

További részletek és információk a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek folyamatosan bővülő programjáról a www.bartoktavasz.hu weboldalon találhatók.