14. Országos Farsangi Fánkfesztivál Nagykanizsa2022. február 24 - 26.

Fánkfesztivál NagykanizsaNagykanizsa

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

14. Országos Farsangi Fánkfesztivál Nagykanizsa

Idén is lesz fánkfesztivál Nagykanizsán!

A szervezők sok szeretettel várják  az érdeklődőket február 24-én a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házba. A program 16:30-tól múltidéző kiállítással veszi kezdetét, emellett pedig a fesztivál hagyományait, a fánkkészítés rejtelmeit mutatják be a közönségnek. Az eseményre kiadvány is készül fotókkal, receptekkel, visszaemlékezésekkel. A fánkfesztivál első napja fánk, pálinka és borkóstolással zárul. 

 

A járványügyi óvintézkedéseket figyelembe véve a fesztivál idén szűkebb keretek között kerül megrendezésre, amely a hagyományok ápolása és a jótékonykodás jegyében zajlik majd. A szervezők a befolyt összegből a Kanizsai Dorottya Kórház COVID osztályát támogatják. A fánkot kedvelő vendégek különböző helyszíneken, kedvezményes áron vásárolhatnak finomabbnál finomabb fánkokat, így támogatva a társadalmi szerepvállalás ügyét.

 

További információ: http://farsangifankfesztival.hu/