10. Paloznaki Jazzpiknik2022. augusztus 4 - 6.

10. Paloznaki JazzpiknikPaloznakFotó: Chripko Lili

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

10. Paloznaki Jazzpiknik

2022. augusztus 4-6. között kerül megrendezésre a 10. Paloznaki Jazzpiknik. A jubileumi esemény fellépői között olyan nevek szerepelnek, mint Emeli Sandé, Lisa Stansfield, Al Mackay’s Earth, Wind and Fire Experience és az MF Robots.

A festői szépségű balaton-felvidéki Paloznakon immár 10. éve kerül megrendezésre a Paloznaki Jazzpiknik. Ahogy az elmúlt években, idén is három örömteli napot tölthetnek a látogatók a Balaton partjának közelségében.

 

A nagyszínpadon a nemzetközi és hazai jazz, funky és soul zene legnépszerűbb alakjai lépnek fel, köztük Emeli Sandé, Lisa Stansfield, Al Mackay’s Earth, Wind and Fire Experience és az MF Robots. Emellett a falu központjában három színpad üzemel, ahol a hazai jazz legelismertebb nevei, illetve a legígéretesebb fiatal tehetséges adják egymásnak a stafétát.

 

Nemcsak a zenei kínálat és a közreműködők, a gasztronómia tekintetében is igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak ezévben is az idelátogatók.

 

További információ: https://jazzpiknik.hu/