Rendelj házhoz!Rendeld házhoz kedvenc ételeidet!

Sok minden hiányzott az elmúlt hónapokból: a nyüzsgés, a közös programok, kimozdulások, egy ebéd vagy vacsora a kedvenc éttermünkben. És az éttermeknek is fájóan hiányoznak a vendégek. De hálásak azért, hogy nem felejtettük el őket, és bár mostanában nem láthatják ugyan személyesen, hogy mennyire ízlenek a kedvenc ételeink, de ők változatlanul, ugyanazzal a szenvedéllyel készítik el a finomságokat országszerte, elvitelre, mindenkinek. Ha kitartunk mellettük és házhoz rendelünk kedvenc éttermünkből, segíthetünk nekik. Az éttermek várják a rendeléseket, jobban, mint valaha, és azt is, hogy a helyzet jobbra fordulásával újra találkozhassunk.

 

Támogassuk a magyar gasztronómiát és vendéglátást: aki teheti, rendelje házhoz kedvenc ételeit a kedvenc éttermeiből, hiszen ezzel nemcsak jót ehet, hanem jót is tehet. A rendeléssel mindenki segíthet az éttermeknek abban, hogy talpon maradhassanak a jelenlegi nehéz helyzetben, és a koronavírus járvány elmúltával is újra ki tudjanak nyitni.

 

Ahogyan a tavaszi járványhelyzet idején, úgy sajnos most is olyan korlátozásokat kellett bevezetni a második hullám megfékezése és az emberek egészségének védelme érdekében, amelyek nagyban érintik a gasztronómiai és a vendéglátószektor működését.

 

Bár november 11-étől az éttermek vendéget nem fogadhatnak, de elviteles rendelésre és házhozszállításra továbbra is van lehetőség.

 

Ami az éttermeknek fényt jelent az alagút végén, az nekünk, vendégeknek is vigaszul szolgál, hiszen nem kell lemondanunk kedvenc ízeinkről, és ugyanazt a minőséget élvezhetjük biztonságban az otthonunkban, vagy a munkahelyen, mint amit az étterem falai közt megszoktunk!

 

Támogassuk a kedvelt vendéglátókat, és fogjunk össze ismét az egyik legnehezebb helyzetben lévő iparág dolgozóinak érdekében, rendeljünk házhoz vagy kérjünk elvitelre megszokott vagy még nem kóstolt ételeket.

 

Ha csak egy-egy rendeléssel is, de segítsük saját lehetőségeinkhez mérten a vendéglátókat, séfeket, cukrászokat és felszolgálókat az elkövetkező időszakban is: egy-egy ebéd, vacsora, vagy akár egy kávé, most segítő kezet jelenthet az éttermeknek a talpon maradáshoz.

Mutassuk meg újra, hogy vigyázni egymásra sokféleképpen lehet: az életet és a gazdaságot védelmező, létfontosságú szabályok betartásával, a vírus által veszélyeztetettek védelmével, vagy éppen azzal, hogy a legnagyobb bajba került szektort és a benne dolgozókat igyekszünk valamilyen módon támogatni.

Tegyünk közösen azért, hogy a járvány elmúltával is kinyithassanak kedvenc helyeink, és újra a megszokott módon élvezhessük az együtt töltött időt!