Életre kelt a táj!

Alig vártuk, hogy újra élettel teljen meg az ország, és benne a kedvenc helyeink. Ahogy elindulunk, élettel töltjük meg a tájat is! Leírhatatlan érzés viszontlátni a régi ismerősöket, és újra közvetlenül, felszabadultan örülni egymás társaságának. És még nagyszerűbb végre múlt időben kimondani: hiányoztatok!


Itt az idő, hogy a régiek helyébe új emlékek lépjenek! Rengeteg kimaradt élményt kell bepótolnunk, ezért kelj útra te is, töltődj fel újra élményekkel és gyűjtsd a csodás új emlékeket hazánkban – ha pedig inspirációra van szükséged, kezdő lépésként nézz körbe itt, a CSODÁS MAGYARORSZÁG oldalon!

Wolf Kati

Wolf Kati

„Megint minden nyitva van, újra útnak indulhatunk itthon, és felfedezhetjük az eddig nem látott csodákat is.”

bővebben

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó

„Végre ki tudtam használni, hogy újra ki lehet mozdulni és megnyitottak a múzeumok is."

bővebben

Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa

„A Dunakanyar természeti környezetében olyan élményben volt részünk, amire legalább másfél éve vártunk már!"

bővebben

Weisz Fanni

Weisz Fanni

„Végre újra el lehet indulni felfedezni az ország csodáit, és olyan helyekre eljutni, amik eddig zárva voltak."

bővebben

#hianyoztatok

Ne tartsd magadban az örömöd: oszd meg te is az újraindulás legszebb pillanatait, és használd a #hianyoztatok hashtaget!

Túra kereső
Szeged és térsége turisztikai térség
1 nap

Szeged felfedezőknek - 1 napos

Gyere el Szegedre és keresd fel a Szegedi Dóm Látogatóközpontot, mellette pedig ott áll a város legrégebbi épülete, a Dömötör-torony. Végül pedig zárhatod a napot egy szegedi belvárosi sétával.
2 nap

Szeged felfedezőknek - 2 napos

Szeged látnivalói közé tartozik a Szegedi Dóm, a Szegedi Vadaspark és a Reök Palota. A Napfényfürdő Aquapolis wellness részlege egy romantikus hétvége helyszínéül is szolgálhat.
3 nap

Szeged felfedezőknek - 3 napos

Szegedi programok közé tartozik a Szegedi Dóm, a Reök Palota és a Szegedi Vadaspark látogatása. Makó a várostól nem messze terül el, itt wellness szolgáltatások és élmény medence is vár.
5 nap

Szeged felfedezőknek - 5 napos

Látogass el Szegedre és nézd meg Szegedi Dómot vagy próbáld ki a wellness szolgáltatásokat. Ne hagyd ki Ópusztaszeri Feszty Körképet, a Makói Lombkorona tanösvényt és Mezőhegyest sem
1 nap

Szeged szenioroknak - 1 napos

Szeged látnivalói csak rád várnak! Nézd meg a Szegedi Dómot, a Reök-palotát, a Dömötör-tornyot és a zsinagógát.
2 nap

Szeged szenioroknak - 2 napos

Fedezd fel Szeged látnivalóit, a Szegedi Dómot és a Reök-palotát. Ha wellness élményre vágysz, ne hagyd ki a makói Hagymatikum Gyógy- és Élményfürdőt.
3 nap

Szeged szenioroknak - 3 napos

Gyere és nézd meg a Szegedi Dómot, járd végig Ópusztaszeren a Feszty Körképet, majd élvezd Makón a Hagymatikum wellness szolgáltatásait.
5 nap

Szeged szenioroknak - 5 napos

Nézd meg a Szegedi Dómot és élvezd a város wellness szolgáltatásait. Járd végig Ópusztaszeren a Feszty Körképet majd látogass el Hódmezővásárhelyre, Makóra és Mórahalomra is.
1 nap

Szeged családoknak - 1 napos

Tégy egy városi sétát családoddal Szegeden. Nézzétek meg a Szegedi Dómot és a Dömötör-tornyot is. A szegedi élmény mindig garantált.

Kezdd el a felfedezést!

Inspirálódj itt, kelj útra, és fedezd fel élőben!

Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!

  

Indulj útnak biztonságban!

Mindannyiunk közös felelőssége tájékozódni a koronavírus kapcsán folyamatosan változó jogszabályi intézkedésekről. Ebben a KISFILMBEN a négymilliomodik oltást követő szabályozásokból mutatjuk be a legfontosabbakat. A tájékoztatás nem teljeskörű, a további részletekről érdeklődjön az MTU.GOV.HU weboldalon.