Életre kelt a táj!

Alig vártuk, hogy újra élettel teljen meg az ország, és benne a kedvenc helyeink. Ahogy elindulunk, élettel töltjük meg a tájat is! Leírhatatlan érzés viszontlátni a régi ismerősöket, és újra közvetlenül, felszabadultan örülni egymás társaságának. És még nagyszerűbb végre múlt időben kimondani: hiányoztatok!


Itt az idő, hogy a régiek helyébe új emlékek lépjenek! Rengeteg kimaradt élményt kell bepótolnunk, ezért kelj útra te is, töltődj fel újra élményekkel és gyűjtsd a csodás új emlékeket hazánkban – ha pedig inspirációra van szükséged, kezdő lépésként nézz körbe itt, a CSODÁS MAGYARORSZÁG oldalon!

Wolf Kati

Wolf Kati

„Megint minden nyitva van, újra útnak indulhatunk itthon, és felfedezhetjük az eddig nem látott csodákat is.”

bővebben

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó

„Végre ki tudtam használni, hogy újra ki lehet mozdulni és megnyitottak a múzeumok is."

bővebben

Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa

„A Dunakanyar természeti környezetében olyan élményben volt részünk, amire legalább másfél éve vártunk már!"

bővebben

Weisz Fanni

Weisz Fanni

„Végre újra el lehet indulni felfedezni az ország csodáit, és olyan helyekre eljutni, amik eddig zárva voltak."

bővebben

#hianyoztatok

Ne tartsd magadban az örömöd: oszd meg te is az újraindulás legszebb pillanatait, és használd a #hianyoztatok hashtaget!

Túra kereső
Győr-Pannonhalma turisztikai térség
5 nap

Győr - Pannonhalma felfedezőknek - 5 napos

Fedezd fel Győr barokk városát, a Pannonhalmi Bencés Főapátságot, Mosonmagyaróvárat vagy próbáld ki a vízi sportokat Szigetközben a Mosoni-Dunán.
3 nap

Győr - Pannonhalma felfedezőknek - 3 napos

Győr barokk városa rengeteg csodát rejt, ne hagyd ki a Püspökvárat és püspöki palotát, a Bazilikát, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központot, a Zsinagógát és a Xantus János Állatkertet sem.
2 nap

Győr-Pannonhalma felfedezőknek - 2 napos

Fedezd fel Győr-Pannonhalma kincseit, a barokk belvárost, a Püspökvárat és püspöki palotát és a Bazilikát. A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ remek családi kikapcsolódás lehet.
1 nap

Győr-Pannonhalma felfedezőknek - 1 napos

Gyere és fedezd fel Győr barokk belvárosát. Ne hagyd ki a Püspökvárat és püspöki palotát és a Bazilikát sem.
5 nap

Győr - Pannonhalma szenioroknak - 5 napos

Fedezd fel Győr és Pannonhalma környékét. Élvezd Lipóton a wellness szolgáltatásokat majd látogass el Mosonmagyaróvárra is. A Szigetköznél szervezhetsz bringatúrát vagy űzhetsz vízi sportokat.
3 nap

Győr - Pannonhalma szenioroknak - 3 napos

Győr és Pannonhalma rengeteg felfedezésre váró kincset rejt minden korosztály számára. A városnézés után ne felejtsd el kipróbálni a lipóti élménymedencéket sem.
2 nap

Győr - Pannonhalma szenioroknak - 2 napos

Látogass el Győr városába és nézd meg a Püspökvárat és püspöki palotát, a Bazilikát és a Pannonhalmi Bencés Főapátságot.
1 nap

Győr - Pannonhalma szenioroknak - 1 napos

Csodáld meg Győr barokk belvárosát, látogass el a Püspökvár és püspöki palotába, majd a Bazilikába. Garantált a kulturális feltöltődés!
5 nap

Győr - Pannonhalma családoknak - 5 napos

Fedezd fel családoddal Győr térségét. Szervezzetek bringatúrát Szigetközre, itt vízi sportokat is ki tudtok próbálni, majd csobbanjatok egyet a Lipót élménymedencéiben.

Kezdd el a felfedezést!

Inspirálódj itt, kelj útra, és fedezd fel élőben!

Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!

  

Indulj útnak biztonságban!

Mindannyiunk közös felelőssége tájékozódni a koronavírus kapcsán folyamatosan változó jogszabályi intézkedésekről. Ebben a KISFILMBEN a négymilliomodik oltást követő szabályozásokból mutatjuk be a legfontosabbakat. A tájékoztatás nem teljeskörű, a további részletekről érdeklődjön az MTU.GOV.HU weboldalon.