Életre kelt a táj!

Alig vártuk, hogy újra élettel teljen meg az ország, és benne a kedvenc helyeink. Ahogy elindulunk, élettel töltjük meg a tájat is! Leírhatatlan érzés viszontlátni a régi ismerősöket, és újra közvetlenül, felszabadultan örülni egymás társaságának. És még nagyszerűbb végre múlt időben kimondani: hiányoztatok!


Itt az idő, hogy a régiek helyébe új emlékek lépjenek! Rengeteg kimaradt élményt kell bepótolnunk, ezért kelj útra te is, töltődj fel újra élményekkel és gyűjtsd a csodás új emlékeket hazánkban – ha pedig inspirációra van szükséged, kezdő lépésként nézz körbe itt, a CSODÁS MAGYARORSZÁG oldalon!

Wolf Kati

Wolf Kati

„Megint minden nyitva van, újra útnak indulhatunk itthon, és felfedezhetjük az eddig nem látott csodákat is.”

bővebben

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó

„Végre ki tudtam használni, hogy újra ki lehet mozdulni és megnyitottak a múzeumok is."

bővebben

Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa

„A Dunakanyar természeti környezetében olyan élményben volt részünk, amire legalább másfél éve vártunk már!"

bővebben

Weisz Fanni

Weisz Fanni

„Végre újra el lehet indulni felfedezni az ország csodáit, és olyan helyekre eljutni, amik eddig zárva voltak."

bővebben

#hianyoztatok

Ne tartsd magadban az örömöd: oszd meg te is az újraindulás legszebb pillanatait, és használd a #hianyoztatok hashtaget!

Túra kereső
Mátra-Bükk turisztikai térség
1 nap

Mátra - Bükk szenioroknak - 1 napos

Látogass el az Egri csillagokból híres Egri várba majd nézd meg az Egri bazilikát is. Az Érseki Palota és Látogatóközpont szintén remek családi program lehet.
1 nap

Mátra - Bükk családoknak - 1 napos

Gyere el családoddal az Egri csillagokból híres Egri várba, majd tegyetek egy városnéző körutat a kisvonattal, remek családi program lesz.
1 nap

Mátra-Bükk felfedezőknek- 1 napos

Gyere és fedezd fel az Egri várat és az Egri bazilikát. A mondás szerint Eger a "papok városa"; ne hagyd ki az Érseki Palotát és a Látogatóközpontot sem.
2 nap

Mátra - Bükk szenioroknak - 2 napos

Látogass el az Egri csillagokból ismert Egri várba és az Egri bazilikába is, majd élvezd az Egri Termál és Strandfürdő wellness szolgáltatásait.
2 nap

Mátra - Bükk családoknak - 2 napos

Remek gyerekprogram lehet az Egri csillagokból ismert Egri vár felfedezése a családnak. Ezután látogassatok el Egerszalókra, ahol a fürdő mellett a sódombot is megtekinthetitek.
2 nap

Mátra-Bükk felfedezőknek - 2 napos

Látogass el az egri várba, az Egri csillagok színhelyére. Mindenképp keresd fel a térségben a Szépasszonyvölgyet, ahol megkóstolhatod az Egri bikavért és az egerszalóki sódombot.
3 nap

Mátra - Bükk szenioroknak - 3 napos

Látogass el az Egri csillagokból ismert Egri várba, az Egri bazilikába, az Egerszalóki fürdőbe és sódombra, a Szépasszony-völgybe, majd élvezd a térség wellness szolgáltatásait.
3 nap

Mátra - Bükk családoknak - 3 napos

Nézd meg családoddal az Egri várat, a Minaretet, az Egerszalóki fürdőt és sódombot a Diósgyőri várat, majd látogassatok el az Avalon Parkba egy kis családi kikapcsolódásért.
3 nap

Mátra - Bükk felfedezőknek - 3 napos

A Mátra-Bükk térség rengeteg látnivalót rejt, vár téged az Egri csillagokból ismert Egri vár, az Egri Bazilika, az Egerszalók fürdő és sódomb, a Szépasszony-völgy és a Hámori-tó.

Kezdd el a felfedezést!

Inspirálódj itt, kelj útra, és fedezd fel élőben!

Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!

  

Indulj útnak biztonságban!

Mindannyiunk közös felelőssége tájékozódni a koronavírus kapcsán folyamatosan változó jogszabályi intézkedésekről. Ebben a KISFILMBEN a négymilliomodik oltást követő szabályozásokból mutatjuk be a legfontosabbakat. A tájékoztatás nem teljeskörű, a további részletekről érdeklődjön az MTU.GOV.HU weboldalon.