Szent István Napi Programsorozat2022. augusztus 18 - 21.

Szent István Napi ProgramsorozatBudapestTöbb helyszínen

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Szent István Napi Programsorozat

Családi és gyermekprogramokkal, könnyű- és komolyzenei koncertekkel, valamint hagyományos magyar ízekkel várják a látogatókat Szent István Nap alkalmából.

 

Az államalapításra idén egy négy napos rendezvénysorozattal készülnek a rendezők, így az érdeklődők augusztus 18-21. között élvezhetik a műsorokat. Magyarország születésnapjának méltó megünneplését az ikonikus tűzijáték mellett a Szent István Nap húsznál is több programhelyszíne, többszáz programja és változatos műsorkínálata teszi lehetővé.

 

Az augusztus 20-ai ünnepnap programja hagyományosan zászlófelvonással kezdődik, majd a Szent István-napi díszünnepséggel folytatódik, amit a Magyar Honvédség Légi Parádéja követ.

 

A fesztiválhangulatot ismert hazai és külföldi előadók biztosítják Budapest szerte. Fellép többek között: Deák Bill Gyula, Nagy Feró és a Beatrice, Hevesi Tamás, Török Ádám és a Mini, Takács Tamás Dirty Blues Band és az EDDA Művek, Ivan&the Parazol, Kaukázus, Bohemian Betyars, Hiperkarma, és a Kelemen Kabátban.

A négy nap programsorozata nem csak a zenekedvelőknek nyújthat maradandó élményt. Idén újra megrendezik a nagysikerű Divat&Design Fesztivált a Bálnában, valamint a Művészkert is újra megnyitja kapuit az irodalom és kultúra szerelmesinek. A hadi technológia iránt érdeklődők sem maradnak látnivalók nélkül: megcsodálhatják a Pannónia hajót és az ikonikus Aranyvonatot.

 

A Magyar Ízek Utcája, a Csárdafesztivál, a számos Food Truch Show és a Mesterségek Ünnepe idén is helyet kaptak a programkínálatban.

 

További információ: www.szentistvannap.hu

 

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják.