Dunakanyar Fesztivál2022. július 2.

Dunakanyar FesztiválNagymarosFotó: Berta Sándor

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Dunakanyar Fesztivál

A 2019-es évben indult Dunakanyar Fesztivál célja, hogy a Dunakanyar szépségeit és kultúráját a helyi közösség bevonásával mutassa be. A család- és kutyabarát, csodálatos környezetben megrendezett zenés rendezvényen a Dunakanyar több városába látogathatnak el az érdeklődők.

Érdekes előadásokat hallgathatnak ismert művészektől, természetjáróktól és az adott településen élő emberektől. A fesztivál szervezői olyan programokkal készülnek, ahol a kortárs elektronikus zene, a túrák, kézműves foglalkozások, természetközpontú értékek mind megférnek egymás mellett, izgalmakat tartogatva minden generációnak. A nyitóesemény helyszíne a mesés panorámával rendelkező Nagymaros lesz, ahova érdemes kerékpárral vagy tömegközlekedéssel érkezni. Minden olyan résztvevőre számítanak, akik szeretnék felfedezni e varázslatos vidéket.

 

 

 

További információ: https://www.facebook.com/DunakanyarFesztivalOfficial