Budapest Park Jégvilág2021. december 3. - 2022. február 13.

Budapest Park JégvilágBudapestBudapest Park

 

 

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Budapest Park Jégvilág

Tízéves történetében először készül téli üzemmel a főváros egyik legnagyobb, szabadtéri szórakozóhelye - a Budapest Park téli meseországának kapuja december 3-án nyílik meg, középpontjában pedig egy hatalmas jégpálya várja majd a korcsolyázni vágyókat.

A Budapest Park Jégvilág a Budapest Park és Ferencváros Önkormányzatának együttműködésében jött létre. Az eddig nagytánctérként ismert terület most a korcsolya és a téli hangulat szerelmeseinek kedvez, a több mint 1300 négyzetméteres jégpályával, a hét minden napján - hétköznap délutáni idősávban, hétvégén pedig egész nap, sőt, meghosszabbított nyitvatartással.

 

Ha esetleg nem koriznál, csak karácsonyi hangulatba kerülnél egy forró itallal, és nosztalgiáznál a haverokkal az elmúlt nyár emlékeiről, akkor is ott a helyed! A Park területére belépni ráadásul ingyenesen lehet, jegyet csak a koripálya használatához kell váltani, amit elővételben vagy a helyszínen is megtehettek majd.

 

 

További információ: https://www.budapestpark.hu/koripalya