B My Lake Fesztivál2021. augusztus 18 - 21.

B My Lake Fesztivál
Zamárdi
Zamárdi Szabadstrand

 

 

Kedves Látogató!

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

B My Lake Fesztivál

A B my Lake Közép-Európa első számú szabadtéri underground elektronikus zenei fesztiválja!

Népszerűségének és világszínvonalú programjának köszönhetően már az első évben elnyerte az „Európa Legjobb Új Fesztiválja” díjat a holland European Festival Awards-on. Nem is csoda, hiszen a szervezők (VOLT - és a Deadcode Produkció) egy igazán hiánypótló line uppal robbantották be a fesztivált a köztudatba.

 

Az elmúlt években olyan előadók sorakoztak fel a programban, mint Richie Hawtin, Carl Cox, Sven Vath, Marco Carola, Solomun, Luciano, Amelie Lens, Fritz Kalkbrenner, Maceo Plex, Dubfire b2b Chris Liebing, Ben Klock, Joseph Capriati, Tale of Us, Sasha, Nina Kraviz, Charlotte de Witte, Kollektiv Turmstrasse és még nagyon sokan mások!

 

A B my Lake Fesztivál 2013 óta a Balatonon kerül megrendezésre, közvetlenül a vízparton, több színpaddal és modern látványelemekkel, s minden évben világszínvonalú programmal várja az elektronikus zene legnagyobb szerelmeseit.