15. BME Egyetemi Napok2022. szeptember 13 - 15.

, Infopark/Magyar Tudósok KörútjaBudapestFotó: BME Egyetemi Napok

Kedves Látogató!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

Budapest legnagyobb hallgatói fesztiválja 3 napon át, 5 színpadon, 60+ fellépővel vár minden fesztiválozni vágyót! Jelige: Bulizz Még Egyet!

A jubileumi, 15. BME Egyetemi Napokat 2022. szeptember 13 – 15. között rendezik meg. Budapest legnagyobb hallgatói fesztiválján 3 nap alatt 5 színpadon több mint 60 fellépő szórakoztatja majd a közönséget. A fesztivál nyárvégi kutatásából kiderült, hogy a szülinapi kiadására sikerült elhozni azokat a top előadókat, akik a kutatásban is az első helyeken szerepelnek, így fellép Krúbi, Carson Coma és ValMar is, mellettük pedig a Follow the Flow és Azahriah erősíti a line upot. A kutatásról bővebben, illetve a teljes programbontásról az egyeteminapok.hu oldalon tájékozódhatnak. 

 

További információ: www.egyeteminapok.hu