10 NAP STRAND2021. augusztus 18 - 29.

10 NAP STRAND
Balatonvilágos
Fotó: Rockstar Photographers

 

 

Kedves Látogató!

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő rendezvények, események az aktuális járványhelyzet függvényében kerülnek lebonyolításra, így a cikkben foglalt információk tájékoztató jellegűek. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy az események megvalósulásáról minden esetben tájékozódjon a rendezvények hivatalos honlapján.

10 NAP STRAND

Nemzetközi fellépőkkel, Zamárdi helyett idén Balatonvilágoson, 4 helyett 10 napig várja a szórakozni vágyókat a “10 NAP STRAND” fesztivál.

Az augusztus 18-22. és 25-29. között megrendezésre kerülő „10 NAP STRAND” fesztiválon olyan nemzetközi sztárok koncertjét hallgathatjuk meg, mint a Lost Frequencies, Alle Farben, Martin Solveig és Milky Chance.

 

A hazai kínálatot pedig továbbra is a teljesség igénye jellemzi, hiszen többek között Ákos, a Halott Pénz, a Tankcsapda, Majka és Curtis, a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company is érkezik a száznál több fellépőt felvonultató programra.

 

A 10 napos eseményen két színpad, tábortűz, kertmozi, stand up comedy és bűvész előadások, beszélgetések és vízparti játékok, valamint száznál is több zenekar és dj várja a közönséget.

 

A program része két vasárnap is, amikor kifejezetten családokat vár a STRAND kedvezményes belépővel és koncertekkel.

 

 

Dátum: Augusztus 18-22. és augusztus 25-29.

Helyszín: Balatonvilágos, Club Aliga területe

Weboldal: strandfesztival.com