Életre kelt a táj!

Alig vártuk, hogy újra élettel teljen meg az ország, és benne a kedvenc helyeink. Ahogy elindulunk, élettel töltjük meg a tájat is! Leírhatatlan érzés viszontlátni a régi ismerősöket, és újra közvetlenül, felszabadultan örülni egymás társaságának. És még nagyszerűbb végre múlt időben kimondani: hiányoztatok!


Itt az idő, hogy a régiek helyébe új emlékek lépjenek! Rengeteg kimaradt élményt kell bepótolnunk, ezért kelj útra te is, töltődj fel újra élményekkel és gyűjtsd a csodás új emlékeket hazánkban – ha pedig inspirációra van szükséged, kezdő lépésként nézz körbe itt, a CSODÁS MAGYARORSZÁG oldalon!

Wolf Kati

Wolf Kati

„Megint minden nyitva van, újra útnak indulhatunk itthon, és felfedezhetjük az eddig nem látott csodákat is.”

bővebben

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó

„Végre ki tudtam használni, hogy újra ki lehet mozdulni és megnyitottak a múzeumok is."

bővebben

Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa

„A Dunakanyar természeti környezetében olyan élményben volt részünk, amire legalább másfél éve vártunk már!"

bővebben

Weisz Fanni

Weisz Fanni

„Végre újra el lehet indulni felfedezni az ország csodáit, és olyan helyekre eljutni, amik eddig zárva voltak."

bővebben

#hianyoztatok

Ne tartsd magadban az örömöd: oszd meg te is az újraindulás legszebb pillanatait, és használd a #hianyoztatok hashtaget!

Túra kereső
Gyula és térsége turisztikai térség
1 nap

Gyula szenioroknak - 1 napos

Látogass el a délvidék egy gyönyörű városába, Gyulára és élvezd a Gyulai Várfürdő wellness szolgáltatásait.
2 nap

Gyula szenioroknak - 2 napos

Látogass el a délvidék egyik legszebb városába, Gyulára. Ne hagyd ki a Gyulai várat és a Gyulai Várfürdő élménymedencéit sem.
3 nap

Gyula szenioroknak - 3 napos

Gyere a délvidékre és nézd meg a Gyulai várat, próbáld ki a Gyulai Várfürdő élménymedencéit és kóstold meg a Gyulai és a Csabai kolbászt.
5 nap

Gyula szenioroknak - 5 napos

Gyere a délvidékre és nézd meg a Gyulai várat, csobbanj a Gyulai Várfürdő élménymedencéiben és kóstold meg a Gyulai és a Csabai kolbászt.
1 nap

Gyula családoknak - 1 napos

Látogass el családoddal a Gyulai várba majd csobbanjatok egyet a Gyulai Várfürdő élménymedencéiben. Garantáltan találtok majd gyerekprogramokat.
2 nap

Gyula családoknak - 2 napos

Hozd el családodat Gyulára és csobbanjatok a Gyulai Várfürdő élménymedencéiben. Ne felejtsétek el utána megnézni a Gyulai várat sem.
3 nap

Gyula családoknak - 3 napos

Élvezd családoddal a Gyulai Várfürdő wellness szolgáltatásait, látogassatok el a Gyulai várba majd kóstoljátok meg a Gyulai és a Csabai kolbászt a CsabaParkban.
5 nap

Gyula családoknak - 5 napos

Csobbanj a családoddal a Gyulai várfürdő élménymedencéiben, nézzétek meg a Gyulai várat és kóstoljátok meg a Gyulai és Csabai kolbászt. Látogassatok el Arad vagy Szarvas városába is.
1 nap

Gyula felfedezőknek - 1 napos

Gyere és fedezd fel a Gyulai várat, látogass el a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontba, majd térj be a Százéves Cukrászdába is!

Kezdd el a felfedezést!

Inspirálódj itt, kelj útra, és fedezd fel élőben!

Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!

  

Indulj útnak biztonságban!

Mindannyiunk közös felelőssége tájékozódni a koronavírus kapcsán folyamatosan változó jogszabályi intézkedésekről. Ebben a KISFILMBEN a négymilliomodik oltást követő szabályozásokból mutatjuk be a legfontosabbakat. A tájékoztatás nem teljeskörű, a további részletekről érdeklődjön az MTU.GOV.HU weboldalon.