Életre kelt a táj!

Alig vártuk, hogy újra élettel teljen meg az ország, és benne a kedvenc helyeink. Ahogy elindulunk, élettel töltjük meg a tájat is! Leírhatatlan érzés viszontlátni a régi ismerősöket, és újra közvetlenül, felszabadultan örülni egymás társaságának. És még nagyszerűbb végre múlt időben kimondani: hiányoztatok!


Itt az idő, hogy a régiek helyébe új emlékek lépjenek! Rengeteg kimaradt élményt kell bepótolnunk, ezért kelj útra te is, töltődj fel újra élményekkel és gyűjtsd a csodás új emlékeket hazánkban – ha pedig inspirációra van szükséged, kezdő lépésként nézz körbe itt, a CSODÁS MAGYARORSZÁG oldalon!

Wolf Kati

Wolf Kati

„Megint minden nyitva van, újra útnak indulhatunk itthon, és felfedezhetjük az eddig nem látott csodákat is.”

bővebben

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó

„Végre ki tudtam használni, hogy újra ki lehet mozdulni és megnyitottak a múzeumok is."

bővebben

Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa

„A Dunakanyar természeti környezetében olyan élményben volt részünk, amire legalább másfél éve vártunk már!"

bővebben

Weisz Fanni

Weisz Fanni

„Végre újra el lehet indulni felfedezni az ország csodáit, és olyan helyekre eljutni, amik eddig zárva voltak."

bővebben

#hianyoztatok

Ne tartsd magadban az örömöd: oszd meg te is az újraindulás legszebb pillanatait, és használd a #hianyoztatok hashtaget!

Túra kereső
Sopron-Fertő turisztikai térség
5 nap

Sopron - Fertő felfedezőknek - 5 napos

Fedezd fel Sopront és a Fertő-tó környékét. Látogass el az Esterházy-kastélyba, a Fertő-Hanság Nemzeti Parkba, Kőszegre és Sárvárra. Ne hagyd ki a Bükkfürdő wellness élményeit sem.
3 nap

Sopron - Fertő felfedezőknek - 3 napos

Fedezd fel Sopron városát, látogass el a Tűztoronyhoz és Harrer csokoládéműhelybe, majd kóstold meg a vidék borkülönlegességeit. Kiránduljatok a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban is.
2 nap

Sopron-Fertő felfedezőknek - 2 napos

Sopron látnivalókban gazdag, ne hagyd ki a Tűztornyot és a Harrer csokoládéműhelyt. A winelovers látogatók kóstolják meg a térség borkülönlegességeit is.
1 nap

Sopron-Fertő felfedezőknek - 1 napos

Fedezd fel Sopron jelképét, a Tűztornyot, látogass el a Harrer csokoládéműhelybe, majd tégy egy soproni óvárosi sétát.
5 nap

Sopron - Fertő szenioroknak - 5 napos

Nézd meg a Tűztornyot Sopronban, az Esterházy-kastélyt Fertődön majd csobbanj a Bükkfürdő élménymedencéiben. A Fertő-tó környéke rengeteg felfedezésre váró kincset rejt.
3 nap

Sopron - Fertő szenioroknak - 3 napos

Nézd meg a Soproni Tűztornyot, kóstold meg a vidék borkülönlegességeit, látogass el Fertődre az Esterházy-kastélyba majd csobbanj a Bükkfürdő élménymedencéiben.
2 nap

Sopron - Fertő szenioroknak - 2 napos

Látogass el Sopron városába, nézd meg a Tűztornyot és kóstold meg a térség borkülönlegességeit. Ne hagyd ki Fertődön az Esterházy-kastélyt sem.
1 nap

Sopron - Fertő szenioroknak - 1 napos

Sopron látnivalói csak rád várnak, nézd meg a Tűztornyot és a Harrer csokoládéműhelyt. Sétálj bátran a belvárosban, garantáltan találsz valami soproni programot.
5 nap

Sopron - Fertő családoknak - 5 napos

Nézd meg családoddal a Fertődi Esterházy-kastélyt, látogassatok el a Fertő-Hanság Nemzeti Parkba, majd csobbanjatok egyet a Bükkfürdő élménymedencéiben.

Kezdd el a felfedezést!

Inspirálódj itt, kelj útra, és fedezd fel élőben!

Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!

  

Indulj útnak biztonságban!

Mindannyiunk közös felelőssége tájékozódni a koronavírus kapcsán folyamatosan változó jogszabályi intézkedésekről. Ebben a KISFILMBEN a négymilliomodik oltást követő szabályozásokból mutatjuk be a legfontosabbakat. A tájékoztatás nem teljeskörű, a további részletekről érdeklődjön az MTU.GOV.HU weboldalon.